Consumul de usturoi este indicat intr-o multime de afectiuni care au la baza infectii parazitologice. Aflati care sunt efectele binefacatoare ale consumului de usturoi asupra sanatatii

Efectele benefice ale consumului de usturoi

0 recenzii

In timp ce usturoiul este un ingredient comun in fiecare bucatarie, in cele mai vechi timpuri  a fost foarte apreciat pentru numeroasele proprietati. Usturoiul proaspat, zdrobit sau mestecat, are proprietati anti-bacteriene si anti-fungice.


Venerat in Egipt pentru calitatile sale medicinale si pretios in bucataria italiana, asiatica si indiana, usturoiul a fost numit "trandafirul plin de miros" . Nu numai ca ofera o complexitate delicioasa alimentelor, ci si beneficii pentru zeci de maladii.

Usturoiul proaspat are avantaje nutritionale superioare usturoiului procesat.

Previne bolile cardiace
Consumul de usturoi zilnic (in alimente sau brut) ajuta la scaderea nivelului de colesterol datorita proprietatilor antioxidante . De asemenea, este extrem de benefica pentru reglarea tensiunii arteriale si a nivelului zaharului din sange. Este imperativ sa consumati usturoi brut sau semi-gatit pentru a obtine oricare dintre beneficiile sale.
Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice. Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap. Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinelor, usturoiul poate fi un  ajutor de nadejde si pentru cei cu dereglariale aparatului digestiv.

Anti-bacterian si antiparazitare
Usturoiul a fost utilizat ca antibiotic pentru tratarea infectiilor bacteriene, fungice si parazitare in ultimii 7.000 de ani.

Prevenirea cancerului
Mai multe studii au indicat o legatura intre consumul zilnic de usturoi si prevenirea cancerelor de stomac si colorectal. Se spune ca intareste imunitatea organismului impotriva cancerului.

Usturoiul este un aliment adjuvant in diabet
Usturoiul nu vindeca diabetul si nu trebuie folosit fara permisiunea medicului. Dar dovezile arata ca poate fi un mod util de a scadea glicemia si, astfel, de a controla boala.

Pentru piele si par
Proprietatile revigorante ale usturoiului protejeaza pielea de efectul radicalilor liberi si incetinesc epuizarea colagenului. Este, de asemenea, un remediu eficient pentru infectiile fungice, cum ar fi piciorul atletului si cicatricile.

Extractul de usturoi zdrobit pe scalp sau masarea cu usturoi este cunoscuta pentru a preveni chiar si  pierderea parului.

Va recomandam suplimentul naturist Garlic Caps cu o mare concentratie de usturoi.


Schema de terapie cu produse naturiste
Produs NaturistDimineata-Pranz-SearaIndicatii
Garlic CapsContine extract de usturoi

Pret total produse recomandate 75 RON

Explicatii Schema de terapie
1-1-1 reprezinta o tableta dimineata, 1 tableta la pranz, o tableta seara
Durata recomandata de terapie este de 3 luni consecutive daca nu se specifica separat
Schema recomandata pentru aceasta afectiune este compusa din toate produsele listate pe site, ele avand actiuni independente asupra afectiunii

Recenzii

Nu exista recenzii pentru aceasta afectiune. Fii primul care adauga o recenzie.

lasa o recenzie

Nume *
E-mail *
Nota *
Recenzie *