Afla cum ne pot ajuta probioticele si de ce sunt utile pentru sanatatea digestiva.

Probiotice pentru sanatatea digestiva

0 recenzii

 Fie ca discutam despre paine, branzeturi, tofu fermentat, vinuri, iaurt, varza sau o serie de alte elemente, se pare ca tehnicile traditionale de gatit si conservare care implica ciuperci si bacterii ofera numeroase beneficii.
 
 Tractul gastrointestinal uman contine o populatie mare si diversa de microorganisme-peste 800 de specii bacteriene diferite. Compozitia acestei flori intestinale variaza in functie de persoane, in functie de dieta, varsta, medicamente (antibiotice), stres si conditii fiziologice.

 In alimentatia de zi cu zi, putem introduce foarte usor diverse surse de probiotice.Iata cateva exemple:
 
 1. Iaurtul este una dintre cele mai bune surse de probiotice. Iaurtul ne ajuta sa avem oase sanatoase si este recomandat celor care au probleme cu hipertensiunea.  
 
 2. Cuvantul Kefir vine din limba turca si inseamna „a te simti bine”. Acesta se obtine din lapte fermentat cu ciuperca de kefir. Este excelent in combaterea problemelor digestive si ne protejeaza de infectii. Kefirul este chiar o sursa mai buna de probiotice naturale decat iaurtul.
 
 3.Un excelent stimulent al sistemului imunitar, cu un continut important de probiotice este si borsul. Regleaza nivelul glicemiei, contine vitamine din complexul B, ajuta digestia.
 
 4.Muraturile – acestea se obtin prin fermentarea legumelor/fructelor in apa sarata. Varza murata este adesea data exemplu ca un probiotic excelent, insa nici celelalte vegetale murate nu sunt mai prejos.


Schema de terapie cu produse naturiste
Produs NaturistDimineata-Pranz-SearaIndicatii
AC ZymesRemediaza tulburarile digestive
Acidophilus cu PsylliumReface flora intestinala

Pret total produse recomandate 220 RON

Explicatii Schema de terapie
1-1-1 reprezinta o tableta dimineata, 1 tableta la pranz, o tableta seara
Durata recomandata de terapie este de 3 luni consecutive daca nu se specifica separat
Schema recomandata pentru aceasta afectiune este compusa din toate produsele listate pe site, ele avand actiuni independente asupra afectiunii

Recenzii

Nu exista recenzii pentru aceasta afectiune. Fii primul care adauga o recenzie.

lasa o recenzie

Nume *
E-mail *
Nota *
Recenzie *