Garlic Max cu o concentratie mai mare de usturoi si patrujel ale caror cantitati au fost proportionate pentru a oferi o actiune eficienta asupra starii de sanatatate a organismului uman. Garlic Max actioneaza ca un antibiotic natural care lupta impotriva infectiilor de tip microbian, protejand organismul de boli cardiovasculare, bronsite, spasme sau boli renale. Un produs marca CaliVita
Produs recomandat pentruinfectii
Vrei preturi si mai mici ? Arunca o privire peste pachetele combinate care contin Garlic Max | |||
Pachet sanatatea inimii : Resveratrol si Garlic Max | 198.00 RON |
Garlic Max este un produs garantat de standardele CaliVita care prezinta in compozitia sa usturoi si patrunjel, ale caror cantitati au fost proportionate pentru a oferi o actiune eficienta asupra starii de sanatatate a organismului uman. Garlic Caps actioneaza ca un antibiotic natural, dar care lupta si impotriva infectiilor de tip microbian, protejand organismul si de boli cardiovasculare, bronsite, spasme sau boli renale. Toate aceste beneficii sunt sustinute de atentia cu care ingredientele active ale usturoiului au fost combinate cu cele ale patrunjelului de catre expertii CaliVita in dorinta de a oferi cel mai bun supliment alimentar natural cu efecte asemanatoare clasicelor antibiotice.
Acest super-aliment cu un gust inconfundabil este poate cel mai vechi remediu natural folosit pe post de antibiotic. Usturoiul se regaseste in aproape toate bucatariile lumii, fiind apreciat inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale curative. Stramosii nostri il foloseau pe post de insecticid, in Europa medievala fiind folosit impotriva ciumei, iar in Egiptul Antic ca ofranda ce era introdusa in sarcofagul decedatilor.
Usturoiul este o sursa excelenta de vitamine apartinand complexului B, de minerale si oligoelemente. Beneficiile sale pentru corpul uman se datoreaza compusilor de sulf din compozitia sa.
Spre deosebire de alte legume proaspete care contin in medie 90% apa, usturoiul contine doar 60%, de aceea aportul sau nutritional este mai mare. El contine glucide si proteine, acestea din urma avand o concentratie mare de aminoacizi pe baza de sulf: cisteina si metionina. Usturoiul contine vitamina C, betacaroten, vitamina K si E, dar si flavonoide si polifenoli.
Mirosul si gustul sau pregnant se datoreaza compusilor de sulf, care se regasesc si in structura cepei, acestia avand efecte benefice asupra starii de sanatate:
Usturoiul lupta impotriva infectiilor si a racelilor
Consumat in mod regulat, usturoiul intareste sistemul imunitar. Actiunea sa antibacteriana permite purificarea organismului datorita efectului antiparazitar si s-a dovedit a fi eficient in lupta impotriva microbilor care pot cauza aparitia racelilor in sezonul rece. Pe vremea bunicilor nostri inca nu existau pastile impotriva durerilor in gat, acestia obisnuind sa isi trateze astfel de probleme cu ajutorul unui graunte de usturoi, care amortea zona dureroasa si elimina bateriile.
Usturoiul ajuta la prevenirea bolilor de inima
Bolile cardiovasculare precum accidentele vasculare cerebrale sunt unele din principalele cauze de deces in epoca moderna. Hipertensiunea arteriala sta la baza acestor boli de inima. Studiile sugereaza faptul ca usturoiul poate reduce tensiunea arteriala prin stimularea productiei de oxid nitric, un compus chimic cu rol esential in largirea vaselor de sange.
Usturoiul poate preveni imbatranirea prematura
Daunele provocate de radicalii liberi contribuie la aparitia timpurie a primelor semne de batranete. Usturoiul contine antioxidanti: flavonoide si vitamina E, care sustin mecanismele de protectie ale organismului in lupta impotriva stresului oxidativ. Impreuna cu efectele pe care le are usturoiul asupra reducerii nivelului de colesterol si a tensiunii arteriale, acesta poate reduce riscul aparitiei bolilor cerebrale precum Alzheimer sau dementa.
Usturoiul are proprietati antiinflamatorii
Usturoiul este cunoscut ca fiind un antiseptic natural. El are capacitatea de a ajuta procesul de vindecare al rănilor si de a preveni integrarea acestora. La inceputul secolului al XX-lea, cand inca nu existau atatea produse antiinflamatorii pentru plagi, usturoiul era folosit pentru a stopa inflamarea.
Usturoiul promoveaza o buna digestie
Prin actiunea sa antiseptica, usturoiul mentine sanatatea florei intestinale si incurajeaza secretia de bila. Vitamina B1 ajuta la producerea enzimelor care imbunatatesc digestia. De asemenea, proprietatile sale antibacteriane distrug bacteriile care stau la baza anumitor boli precum gastroenterita.
Usturoiul ajuta silueta si starea de bine
Usturoiul stimuleaza metabolismul si permite arderea caloriilor. Mai mult decat atat, consumul de usturoi ofera senzatia de satietate, fiind de ajutor in cadrul unui regim de slabit, adaugand un plus de savoare mancarurilor.
Patrunjelul este o planta bogata in vitamine (A, B, C, E, K) si in minerale (calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si sulf). Acesti nutrienti au o multime de beneficii pentru organism. Ele ajuta la ameliorarea simptomelor tusei seci, a astmului si ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Mai mult decat atat, patrunjelul poate fi folosit si pentru reglarea ciclurilor menstruale la femei si poate preveni aparitia afectiunilor digestive de tipul balonarii, flatulentei si constipatiei.
Dar poate cea mai cunoscuta utilizare a patrunjelului este aceea de diuretic, fiind folosit in diverse preparate pentru a incuraja eliminarea calculilor renali, sau a pietrelor la rinichi, pe denumirea lor populara.
Patrunjelul, aceasta planta care creste in climate temperate, se poate dovedi un veritabil calmant pentru ranile cutanate. Aplicat pe ranile deschise (taieturi sau contuzii), el poate atenua durerile si ajuta la cicatrizarea mai rapida a acestora.
Asadar, Garlic Max reuneste in aceeasi formula sa doua dintre cele mai cunoscute si utilizate plante, atat in bucatarie, cat si in scop terapeutic sau preventiv.
Garlic Max se adreseaza persoanelor care sufera sau sunt predispuse la boli de inima (nivel crescut de colesterol, hipertensiune arteriala) sau ale rinichilor (cistita). De asemenea, este indicat persoanelor cu un sistem imunitar slabit, vulnerabile in fata racelilor si a infectiilor.
Garlic Max se recomanda a fi administrat in doze de 2 pana la maxim 4 capsule pe zi, impreuna cu o cantitate mai mare de apa.
Produsul Garlic Max este avizat de ministerul sanatatii din Romania si de Food and Drug Administration din S.U.A . Citeste mai multe informatii despre avizarea si certificarea produselor Calivita
Cantitate | 100 capsule gelatinoase |
---|---|
Compozitie | |
Frunze de patrunjel (10:1, echivalent cu 175 mg frunze proaspete de patrunjel) | 175 mg |
Extract de usturoi | 1000 mg |