Astmul este o afectiune a plamanilor de lunga durata care inflameaza si ingusteaza caile respiratorii. La momentul de fata nu exista un leac pentru astm insa se pot controla simptomele prin tratamente atat cu pastile cat si naturiste

Tratamente pentru astm

1 recenzie
Tratamente pentru astm

Cuprins

1. Ce este astmul
2. Cauze
3. Metode de tratament pentru astm
4. Discutati cu un specialist in domeniul astmului
5. Remedii Naturiste pentru astm

Ce este astmul

Mergi la cuprins

Astmul este o boala cronica pe termen lung a plamanului care inflameaza si ingusta caile respiratorii. Astmul provoaca perioade recurente de respiratie suieratoare (un sunet fluierat cand respirati), senzatie de stramtorare la piept, dificultati de respiratie si tuse. Tusea apare adesea noaptea sau devreme dimineata.

Astmul afecteaza oameni de toate varstele, dar cel mai adesea incepe in timpul copilariei.
 

Cauze

Mergi la cuprins

Cauza exacta a astmului nu este cunoscuta. Cercetatorii cred ca unii factori genetici si de mediu interactioneaza pentru a cauza astm, cel mai adesea devreme in viata. Acesti factori includ:

 

  •      O tendinta mostenita de a dezvolta alergii, numita atopie
  •      Parintii care sufera de astm
  •      Anumite infectii respiratorii in timpul copilariei
  •      Contactul cu unele alergene din aer sau expunerea la unele infectii virale in copilarie atunci cand sistemul imunitar se dezvolta

 

rhodiolin pentru depresie

Metode de tratament pentru astm

Mergi la cuprins

Daca tu sau presoana iubita sufera de astm bronsic, trebuie sa stiti care sunt cele mai eficiente tratamente pentru astm pentru ameliorarea pe termen scurt si controlul pe termen lung. Intelegerea tratamentelor pentru astm va va permite sa lucrati cu medicul dumneavoastra personal pentru a va controla in mod sigur simptomele astmului dumneavoastra zilnic. Atunci cand aveti un atac de astm sau simptome de astm, este important sa stiti cand sa va adresati medicului sau specialistului pentru a preveni o criza de astm.
 

Medicamente pentru astm

Medicamentele pentru astm pot sa va salveze viata - si va permit sa traiti o viata activa in ciuda afectiunii dumneavoastra. Exista doua tipuri de medicamente de baza utilizate in tratamentul astmului bronsic:
 

Steroizi si alte medicamente antiinflamatorii

Medicamentele antiinflamatorii, in special steroizii inhalatori, sunt cel mai important tratament pentru majoritatea persoanelor care sufera de astm. Aceste medicamente de salvare a vietii impiedica atacurile de astm si lucreaza prin reducerea umflaturilor si a productiei de mucus in caile respiratorii. Ca urmare, caile respiratorii sunt mai putin sensibile si este mai putin probabil sa reactioneze la declansarea astmului bronsic si sa provoace simptome de astm.
 

Bronhodilatatoare si astmul

Bronhodilatoarele usureaza simptomele astmului prin relaxarea muschilor care se pot strange in jurul cailor respiratorii. Aceasta ajuta la deschiderea cailor respiratorii.

Inhalatoarele cu actiune scurta de bronhodilatator sunt adesea denumite inhalatoare si sunt utilizate pentru a controla rapid tusea, respiratia singelui, senzatia de apasare a pieptului si dificultatile de respiratie cauzate de astm. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate inainte de a face exercitii fizice pentru persoanele cu astm bronsic indus de exercitii fizice. Acestea nu trebuie utilizate zilnic in tratamentul de rutina al astmului. Daca trebuie sa utilizati un bronhodilatator cu actiune scurta ca inhalator mai mult de doua ori pe saptamana, atunci astmul dumneavoastra nu este controlat in mod optim. Adresati-va medicului dumneavoastra pentru imbunatatirea medicamentelor pentru controlarea astmului.

Bronhodilatatoarele cu durata lunga de actiune sunt uneori utilizate in asociere cu steroizi sau corticosteroizi pentru controlul simptomelor astmului bronsic sau atunci cand cineva prezinta simptome astmatice in ciuda tratamentului cu un steroid inhalat zilnic. Bronhodilatatoarele cu durata lunga de actiune nu se utilizeaza niciodata singure ca terapie pe termen lung pentru astm.
 

Inhalatoare de astm

Inhalatoarele de astm sunt modalitatea cea mai comuna si eficienta de a elibera medicamente pentru astm in plamani. Ele sunt disponibile in diferite tipuri care necesita diferite tehnici de utilizare. Unele inhalatoare ofera un singur medicament si altele contin doua medicamente diferite.
 

Nebulizatoarele pentru astm

Daca aveti dificultati in utilizarea inhalatorilor mici, medicul dumneavoastra poate prescrie un nebulizator de astm. Aceasta masina are  o masca si este de obicei utilizata pentru sugari, copii mici, adulti in varsta sau oricine are dificultati in utilizarea inhalatorilor cu distantiere. Nebulizatorul transforma medicamentele de astm de la o stare lichida la o ceata, astfel incat acestea sa poata fi mai usor inhalate in plamani. Acest lucru dureaza mai multe minute decat utilizarea inhalatoarelor.
 

Prednison si atacurile de astm

Daca aveti un atac grav de astm (exacerbare), medicul dumneavoastra va poate prescrie o perioada scurta de corticosteroizi pe cale orala. Cand se administreaza pe cale orala timp de mai putin de doua saptamani, efectele secundare ale corticosteroizilor sunt mai putin probabile, dar atunci cand sunt utilizate timp de mai multe luni, ele pot avea un efect serios si permanent. Dupa ce simptomele severe ale atacului dvs. de astm au fost tratate si controlate cu succes, medicul dumneavoastra va lucra impreuna cu dvs. pentru a minimiza nevoia de prednison in viitor. Metoda de a lua cu regularitate un corticosteroid inhalator in fiecare zi este solutia cea mai frecventa si de succes pentru a elimina in viitor nevoia de prednison
 

Discutati cu un specialist in domeniul astmului

Mergi la cuprins

Daca ati fost diagnosticat cu astm bronsic, dar tratamentul nu mai pare sa functioneze, este timpul sa va adresati din nou medicului. De asemenea, daca ati fost diagnosticat cu astm bronsic si aveti simptome care necesita prea multa folosire a inhalatorului, mergeti la un doctor specializat pe astm. Este posibil sa aveti nevoie de o modificare a regimului de medicatie pentru astm pentru un control mai bun. Medicul dvs. poate determina problema - si solutia - pentru a va simti mai bine si sa respirati mai bine.

In timp ce astmul este o boala obisnuita, este o conditie grava care necesita un diagnostic medical adecvat si un tratament specific pentru astm. Obtineti ajutor pentru tratarea astmului. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu un doctor specialist pentru a primi asistenta pentru astm si a gasi medicamentele pentru astm care functioneaza cel mai bine pentru dumneavoastra.

 

Remedii Naturiste pentru astm

Mergi la cuprins

Astmul este o boala care pune viata in pericol, in acest moment neexistand un leac pentru aceasta afectiune. In acest sens este bine de stiut ca puteti incerca tratamente cu produse naturiste pentru ameliorarea astmului. Daca nu observati o imbunatatire a simptomelor cauzate de astm este recomandat sa consultati un doctor specialist.
Firma Calivita produce o gama variata de produse naturiste recomandate si utilizate cu succes in cazul bolnavilor de astm. Va rugam sa cititi sectiunea de produse recomandate mai jos.


Schema de terapie cu produse naturiste
Produs NaturistDimineata-Pranz-SearaIndicatii
ImmunAid pentru imunitate2-1-2Este un complex natural de minerale care ajuta sistemul imunitar
Omega 31-1-1Un supliment natural cu omega 3 care reduce procesele infalamatorii cauzate de astm
Oregano Oil2-2-2 picaturiAjuta la eliminarea mucusului din caile respiratorii generat de plamanii inflamati
Polinesian Noni Liquid1-1-1Alergiile sunt un factor de risc pentru astmatici iar Noni Sirop este un remediu natural pentru alergii
Rhodiolin pentru depresie1-1-1Stresul este unul dintre factorii principali care declanseaza crizele de astm iar Rhodiolin este un complex care combate cu succes astmul

Pret total produse recomandate 821.8 RON

Explicatii Schema de terapie
1-1-1 reprezinta o tableta dimineata, 1 tableta la pranz, o tableta seara
Durata recomandata de terapie este de 3 luni consecutive daca nu se specifica separat
Schema recomandata pentru aceasta afectiune este compusa din toate produsele listate pe site, ele avand actiuni independente asupra afectiunii

Recenzii

Ana Maria
03/03/2018

De multe ori insa astmul din copilarie se estompeaza la varsta adolescentei si nu mai apare daca este bine tratat in copilarie


lasa o recenzie

Nume *
E-mail *
Nota *
Recenzie *