Cu totii ne dorim sa ne trezim odihniti dimineata, dar majoritatea dintre noi fac greseli comune care ne impiedica sa avem parte de un somn de cea mai buna calitate.

Sfaturi pentru un somn odihnitor

0 recenzii

Probleme cu somnul? Iata 5 cauze care pot provoca insomnii.


Cu totii ne dorim sa ne trezim odihniti dimineata, dar majoritatea dintre noi fac greseli comune care ne impiedica sa avem parte de un somn de cea mai buna calitate.


Expertii in somn, aa dezvaluit cele mai frecvente cinci greseli care au impact asupra somnului nostru:


1 Tehnologia din dormitor


70% din noi folosesc o anumita forma de tehnologie in fiecare noapte, in timp ce in pat, aproape unul din trei persoane se declara deranjati noaptea de partenerul ce foloseste un dispozitiv mobil. Pe langa notificarile deranjante pe tot parcursul noptii din texte si e-mailuri, lumina albastra emisa de ecrane pe telefoanele, tablete si televizoare, afecteaza nivelurile noastre de melatonina, hormonul care provoaca somnul. Permiteti-va o zona fara tehnologie pentru 30 de minute inainte de culcare - acest lucru va impiedica tehnologia care are un impact negativ asupra somnului si va asigura o odihna mai buna pe timpul noptii.


2 Un pahar de alcool inainte de somn

in timp ce un pahar de vin bun ar putea fi o modalitate placuta de detensionare, la sfarsitul unei zile lungi si agitate, alcoolul poate avea un impact negativ asupra somnului. Este posibil sa adormiti mai repede dupa cateva pahare, dar este foarte posibil sa va treziti cu o senzatie de neliniste si somnolenta.


3 Apasarea butonului amanare a alarmei


Majoritatea dintre noi am trecut prin asta. Cu toate acestea, prin acele minute suplimentare, pregatim corpul nostru pentru un alt ciclu de somn, care este apoi intrerupt rapid – ceea ce ne face sa ne simtim obositi pentru restul zilei.


4 impartiti spatiul cu animalul dvs. de companie


Este mult mai probabil ca animalele sa va deranjeze in timpul noptii, dar si sa aduca alergeni in dormitor, provocand iritatii si inflamatii ale nasului, precum si probleme de respiratie in timpul noptii.


5 Un dormitor dezordonat


Mediul in care dormiti poate juca un rol imens in calitatea somnului. in timp ce o saltea confortabila este esentiala pentru a va ajuta sa va odihniti, la fel este si mediul inconjurator. De fapt, studiile au aratat ca cei care au un dormitor dezordonat si aglomerat au un somn mai rau din cauza nivelurilor de stres crescute - in comparatie cu cei care isi pastreaza camera frumoasa si ordonata.


Schema de terapie cu produse naturiste
Produs NaturistDimineata-Pranz-SearaIndicatii
Evening Primrose Oil
Rhodiolin pentru depresie

Pret total produse recomandate 258 RON

Explicatii Schema de terapie
1-1-1 reprezinta o tableta dimineata, 1 tableta la pranz, o tableta seara
Durata recomandata de terapie este de 3 luni consecutive daca nu se specifica separat
Schema recomandata pentru aceasta afectiune este compusa din toate produsele listate pe site, ele avand actiuni independente asupra afectiunii

Recenzii

Nu exista recenzii pentru aceasta afectiune. Fii primul care adauga o recenzie.

lasa o recenzie

Nume *
E-mail *
Nota *
Recenzie *