Aquarion
Produsul Aquarion
Apa alcalina vs acida
Recomandari apa alcalina
Beneficiile apei ionizate
Beneficiile apei ionizate
Prezentare Aquarion
Dispozitive electronice Calivita

Aquarion

7395.00 RON
(1 recenzie)
In Stoc

Preturile afisate includ TVA

Aquarion - filtru de apa si ionizator care aduce un plus de calciu ionic. Purifica, ionizeaza si oxigeneaza apa de la robinet, produce apa alcalina cu continut ridicat de oxigen fara a include metale grele sau orice alte elemente toxice.. Un produs marca Calivita


Compara Istoric Preturi Adauga la favorite
 • Suport
  Telefonic
 • Plata
 • Livrare
 • Retur


 1. Rolul apei in organism
 2. Cum ne afecteaza apa de la robinet?
 3. Cum se purifica apa?
 4. Ce sunt pH-ul, alcalinitatea si aciditatea?
 5. Ce este Aquarion?
 6. Cate trepte de alcalinizare are filtrul Aquarion?
 7. Beneficiile apei alcaline ionizate
 8. Beneficiile apei acide
 9. De ce Aquarion?
 
 
 
Aquarion de la CaliVita este un filtru electronic de apa cu randament ridicat care poate produce doua tipuri de apa: apa ionizata acida si apa ionizata alcalina, cu continut ridicat de oxigen insa fara a include metale grele sau orice alte elemente toxice. Aparatul de filtrat apa Aquarion ofera posibilitatea alegerii nivelului de pH si prezinta beneficiul patrunderii mai usor a apei in profunzimea celulelor si al hidratarii mai intense. 
 

Rolul apei in corpul uman

 
Corpul uman este un mecanism creat sa functioneze pe baza de apa si minerale. Organismul nostru este compus in proportie de 75% din apa, aceasta fiind un element necesar pentru orice functie a corpului. Fara apa, nu am putea sa supravietuim, iar starea noastra de sanatate depinde de calitatea apei pe care o consumam. 
 
Un adult trebuie sa consume in medie 1.5 litri de apa pe zi pentru a evita deshidratarea corpului.
 
Apa pe care o consumam prin intermediul alimentelor sau direct in stare lichida are o traiectorie bine stabilita pana ajunce la celule. Dupa ce trece prin stomac, apa ajunge in intestinul subtire, unde este absorbit in in duoden si jejun. Restul de apa trece prin colon, traverseaza membrana mucoasei intestinale, ajungand astfel in fluxul sanguin si apoi in tesuturile intestitiale ca mai apoi sa ajunga la nive celular la fiecare organ in parte.
 
Prin intermediul sangelui celulele corpului primesc din apa elemente nutrititive, respectiv minerale, lipide, carbohidrati si proteine. Corpul apoi elimina substantele de care nu mai are nevoie prin urina.
 
O alta functie importanta pe care apa o are in organism este reglarea temperaturii. 
 

De ce sa evitam apa de la robinet?

 
Apa de la robinet se poate dovedi periculoasa pentru sanatate din pricina faptului ca poate contine substante care pe termen lung produc efecte nocive asupra organismului.
 
Dupa ce trece prin statia de epurare, apa care ajunge sa curga la robinet trebuie sa respecte o serie de standarde stricte pentru a fi considerata potabila. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca ea nu contine nici urma de substanta nociva, ci ca acestea se afla in cantitati considerate a fi de risc mic de imbolnavire. 
 
Apa de la robinet poate afecta sanatatea din pricina continutului de clor, a plumbului si ruginei provenite din tevile care transporta apa, al pesticidelor sau al impuritatilor. Uneori, apa de la robinet poate fi contaminata cu paraziti, bacterii sau microbi.
 
Pentru a tine sub control nivelurile de elemente nocive din apa si a evita un impact negativ asupra populatiei,  organizatiile responsabile efectueaza teste periodice. Cu toate acestea, unele categorii de persoane sunt mai vulnerabile la compozitia apei de la robinet, iar printre acestea se numara: persoanele care urmeaza un tratament chimioterapeutic, bolnavi de HIV/SIDA, pacientii purtatori de un organ transplantat, bebelusii si copiii sau femeile insarcinate.
 

Care sunt metodele de filtrare si de purificare a apei?

 
Desi majoritatea oamenilor considera conceptele de filtrare si purificare ca fiind sinonime, in terminologia de specialitate acestea au semnificatii bine diferentiate. 
 
Diferenta dintre cele doua notiuni consta in faptul ca purificarea desemneaza procesul de inlaturare a substantelor nedorite din apa, pe cand filtrarea reprezinta procesul de impiedicare a substantelor nedorite sa intre apa. De exemplu, atunci cand se folosesc substante chimice pentru a determina coagularea elementelor contaminatoare si depunerea lor pe fundul vasului, avem de a face cu procesul de filtrare. Companiile care produc filtre de apa folosesc termenii de purificare si filtrare in mod alternativ, deoarece unele filtre pot fi create pentru a impiedica trecerea virusurilor in apa, de aceea acel filtru se va numi si purificator.
 
Cele mai foloste sisteme de purificare a apei sunt urmatoarele:
 
 • ozmoza inversa
 • distilarea
 • purificarea cu raze ultraviolete
 • ozonarea
 
Cele mai utilizate sisteme de filtrare a apei sunt:
 • adsorbtia
 • filtrarea prin carbon
 • filtrarea prin carbune activat
 

pH, alcaliniate si aciditate

 
Orice compus chimic care contine hidrogen (precum apa – H2O) poate fi acid, neutru sau alcalin, in functie de concentratia de ioni pozitivi de hidrogen (H+). Aceasta concentratie este exprimata prin intermediul pH-ului, adica prin potentialul sau puterea ionilor pozitivi de hidrogen. Valorile pH-ului se masoara pe o scara de la 0 la 14, echilibrul sau punctul neutru situandu-se la valoarea 7. Corpul uman are un pH de 7,365.
 
Concentratia de ioni pozitivi de hidrogen este din ce in ce mai mare atunci cand pH-ul coboara sub cifra 7, ceea ce inseamna ca devine din ce in ce mai acid. Atunci cand aceasta depaseste pragul de 7, inseamna ca nivelul de alcalinitate este si el mai mare. Scara de masurare a pH-ului se bazeaza pe un calcul logaritmic, aciditatea sau alacalinitatea crescand sau scazand de 10 ori pe unitate. De exemplu, daca saliva are un pH de 6,4, ea este de 10 ori mai acida decat o saliva cu pH de 7,4 (valoarea normala) si daca are un pH de 5,4, este de 100 de ori mai acida. 
 
Faptul ca obisnuim sa consumam alimente care ne cresc aciditate, ca suntem mai sedentari, mai stresati si luam mai multe medicamente, corpul nostru a devenit mai acid. Nivelul de aciditate crescut favorizeaza aparitia bolilor prin faptul ca nu putem sa absorbim destul oxigen.
 
Bolile precum cancerul, afectiunile cardiovasculare, artrita, osteoporoza. insuficienta renala si calculii biliari sunt cauza unei aciditati mari in organism. Corpul are un mecanism homeostatic prin care isi mentine un nivel constant al pH-ului prin depunerea sau retragerea acizilor minerali alcalini in/din diverse locuri ale organismului precum oase, saliva sau alte lichide produse de corp. 
 
Asadar, pentru mentinerea unui echilibru al pH-ului, esential pentru supravietuire, este necesar sa compensam aceasta tendinta a organismului spre aciditate cu cresterea alcalinitatii. Fiind lichidul pe care il consumam in mod frecvent, apa este primul pas pe care sa il facem spre alcalinizare. 
 
Filtrul de apa Aquarion ne ofera echilibrul de care avem nevoie!

 

Ce este filtrul de apa Aquarion?

 

Aparatul Aquarion de filtrare al apei este creat respectand cele mai inalte standarde ale calitatii si gandit de asa natura incat sa fie usor de folosit de utilizatori, functiile sale putand fi ajustate in functie de nevoile si preferintele acestora.  Scopul principal al Aquarion este de a ioniza apa pe care o consumam prin suplimentarea acesteia cu oxigen. 
 
Filtrul Aquarion dispune de un filtru mecanic marca Biostone ce elimina impuritatile din apa (nitrati, nitriti, flor sau clor) si de unul intern care impiedica patrunderea virusilor si a bacteriilor. Caracteristicile inovatoare a acestui filtru constau in capacitatea sa de a se curata singur, astfel incat particulele de mizerie sa nu ramana pe el si in cristalele de turmalina prin care se ionizeaza apa.
 
Filtrarea apei este urmata de procesul de ionizare care are loc in vasul de titaniu si platina, pozitionat intre doi electrozi separati printr-o membrana speciala si controlati prin procesor micro-computerului. Ionii pozitivi sunt atrasi prin electrozii negativi, iar ionii negativi de electrozii pozitivi, astfel incat aparatul poate crea apa alcalina sau apa acida. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea de a regla aparatul in functie de criteriul alacalinitatii sau al aciditatii pe 4 niveluri. 
 
Aquarion este adaptabil pentru orice tip de robinet, iar spre deosebire de celelalte filtre disponibile, mentine elementele benefice ale apei (calciu, magneziu sau potasiu) si elimina doar substantele nocive.
 
Filtrul de apa Aquarion are doua suvoaie de apa, unul de evacuare a apei acide care poate fi folosita pentru curatarea tenului, vindecarea ranilor, eruptiilor sau pur si simplu ca apa pentru spalat si curatat suprafete si celalalt pentru apa ionizata obtinuta prin procesul de filtrare si ionizare pe care o folosim pentru baut si prepararea mancarurilor. 
 

Cele 4 trepte de alcalinate ale filtrului Aquarion 

 
Treapta 1 (nivel de pH intre 7,5 si 8,5)
 
Se recomanda pentru perioada de initiere in consumarea apei alcaline care trebuie sa dureze de la 4 pana la 7 zile.
Treapta 1 este conceputa pentru a obisnui organismul cu cresterea pH-ului.
 
Treapta 2 (nivel de pH intre 8 si 9)
Se recomanda dupa trecerea prin perioada de initiere.
Treapta 2 este indicata pentru gatirea alimentelor precum orez sau alte cereale.
 
Treapta 3 (nivel de pH intre 8,5 si 9,5)
Gustul apei se modifica.
Treapta 3 este recomandata pentru pregatirea ceaiului sau a cafelei, deoarece accentueaza aroma acestor bauturi. 
 
Treapta 4 (nivel de pH intre 9,5 si 10+)
Gustul apei este foarte pronuntat, avand un efect detoxifiant puternic.
Se recomanda pentru fierberea legumelor, deoarece apa la acest nivel le elimina gustul amar si le pastreaza culoarea naturala. 
 

Beneficiile apei alcaline ionizate

 
Apa alcalina ionizata este una din cele mai benefice substante pentru organism si putand fi folosita atat pentru baut cat si pentru gatit. Cel mai bun moment pentru a bea apa alcalina este dimineata si desi nu are efecte majore asupra medicamentelor, nu se recomanda administrarea lor cu apa alcalina. 
 
Apa alcalina ionizata prezinta o sumedenie avantaje, dintre care amintim:
 
 • reducerea nivelului de aciditate in organism, reducand efectele acidozei asupra organismului
 • neutralizeaza efectele radicalilor liberi, avand un puternic efect antioxidant
 • incetineste procesul de imbatranire
 • protejeaza corpul de boli si infectii prin sustinerea sistemului imunitar
 • creste nivelul de energie care este direct proportional cu ionii negativi
 • are efect detofixiant, ajutand la eliminarea substantelor nocive din organism
 • ajuta la eliminarea cheagurilor de sange la femeile aflate la menstruatie sau menopauza
 • are o capacitate de hidratare de 3 ori mai mare decat apa obisnuita
 • previne hipertensiunea arteriala
 • elimina senzatia de oboseala
 

Beneficiile apei acide

 
Apa acida nu se bea, se foloseste prin aplicatii locale si are o serie de beneficii:
 
 • ajuta in tratarea afectiunilor pielii precum acneea, matreata, psoriazisul sau eczemele
 • reda stralucirea parului
 • ajuta la indepartarea tartrului si la albirea dintilor
 • reduce sau previne aparitia ridurilor
 • este de folos in tratamentul hemorozililor
 • elimina bacteriile si microbii depusi pe alimente
 • lupta impotriva insectelor
 • actioneaza ca un ingrasamint atunci este folosita pentru udarea plantelor
 • poate fi folosit ca un after-shave natural
 • are efect sterilizant
 

De ce sa alegem filtrul Aquarion?

 
Aquarion este un produs inovator bazat pe utlimele tehnologii si creat prin imbinarea unor tehnici revolutionare: acesta combina filtrarea apei cu ionizarea ei (filtrele disponibile pe piata permit doar una din aceste doua operatiuni), in crearea acestuia s-au folosit materiale de ultima generatie, iar fluxul de apa este setat in functie de standardele in domeniu. Astfel, filtrul Aquarion ne poate schimba stilul de viata, redandu-ne starea de bine prin simpla consumare a apei:
 
 • cele doua filtre separa impuritatile (metale grele, nitriti, cloruri, nitrati, etc) si elimina bacteriile, virusii sau microbii, odorurile
 • filtrul prevazut cu cristale de turmalina aduce un aport de ioni negativi si de calciu ionic (esential pentru sanatatea dintilor si oaselor)
 • capacitatea de purificare a filtrului aquarion este de 4000 de litri de apa
 • micsoreaza clusterele de molecule de apa, pentru a permite o hidratare mai in profunzime a celulelor
 • poate fi folosit atat pentru familii cat si pentru companii, diminuand costurile asociate consumului de apa in raport cu apa obisnuita
 

 

Aquarion este usor de utilizat si intretinut!

 
Aquarion are o garantie completa de 3 ani, iar durata de functionare a acestuia este de peste 20 de ani
 
Aquarion ne avertizeaza atunci cand e nevoie de schimbarea filtrului sau a rezervorului de calciu
 
Filtrul se inlocuieste foarte usor de catre utilizator dupa atingerea pragului de  4000 de litri
 
Aquarion beneficiaza de service si intretinere pe toata durata de functionare
 
Mini-computerul Aquarion are o rate de eroare foarte mica

Avize

Produsul Aquarion este avizat de ministerul sanatatii din Romania si de Food and Drug Administration din S.U.A . Citeste mai multe informatii despre avizarea si certificarea produselor Calivita

Cantitate1 buc
Compozitie
Remedii si afectiuni
RemediuDe ce este indicat
6 moduri de a reduce riscul diabetuluiApa ionizata este un foarte bun ajutor in tratamentul diabetului
Recenzii
Sasu
14/08/2018

Este scump dar isi merita banii. Spre deosebire de alte produse care spun ca fac acelasi lucru Calivita a rezolvat simplu toate problemele care pot sa apara pe parcurs iar mentenanta este un mare plus.


lasa o recenzie

Experienta ta este utila pentru alti cumparatori. Te rugam sa lasi opinia ta legata de produsul Aquarion.

Nume *
E-mail *
Nota *
Recenzie *

Produse similare

Sticker-ul E-Protect
+
In stoc
BioHarmonex 4
+
In stoc
3348.00 RON
Disclaimer
Continutul acestei pagini are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau consultatiile medicale. Produsul naturist Aquarion este omologat ca supliment alimentar prin legislatia internationala si nationala si se elibereaza fara prescriptie medicala. Rezultatele pot varia de la un organism la altul, in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.